2011. augusztus 27., szombat

BURGENLAND - FERTŐ TÓ PANNONIA HOTEL**** 4 NAP - Jelenlegi ára: 1 Ft

Csodás hosszúhétvége Burgenlandban a Fertő tónál kirándulási lehetőséggel Bécsbe, Pozsonyba! Mindez egy luxus kivitelezésű dizájn hotelből!
Az utalvány a következő szolgáltatásokat tartalmazza 2 személy részére:
4 nap 3 éj 2 fő részére komfortos szobában (gyermek 12 éves korig ingyenes)
gazdag büféreggeli
wellnessrészleg használata (szauna, infra szauna, fitness terem)
ingyenes parkolás  a szálloda előtt
late check-out (késői kijelentkezés lehetősége)
A Hotel
A Pannonia Tower Hotel területén egészségklub, szauna és fitneszlétesítmény áll rendelkezésre. Ezen 4 csillagos szálláshelyen - amely Parndorf területén fekszik - masszázs/masszázsszoba és testkezelés biztosított.   A Pannonia Tower Hotel területén étterem, bár/társalgó és kávézó van. A szálloda dohányzásmentes létesítmény.
A szálloda lakói 10% kedvezményben részesülnek a szomszédos Designer Outlet minden üzletében.
Szobák
A szobákban kényelmi szolgáltatásként CD/DVD-lejátszó, légkondicionáló és kávé-/teafőző biztosított. Ingyenes nagysebességű vezetékes és vezeték nélküli internet hozzáférés és íróasztal áll rendelkezésre. A fürdőszobákban fürdőköpeny, hajszárító és zuhanyzó található.
A környék
Bécs mindössze 50 km, Pozsony 40 km, így 4 nap alatt 2 főváros meglátogatása, 1 nap vásárlás és 1 nap pihenésben lehet része. A Pannonia Tower Hotel Parndorf  egy jó kiindulópont egy mozgalmas hosszú hétvégéhez  Ausztriában. A kihagyhatatlan bevásárlás mellett (a szálloda a Parndorfi designer Outlet szomszédságában található)  marad ideje egy bécsi vagy pozsonyi városnézésre, egy kirándulásra vagy biciklitúrára a Fertő-tó körül, vagy éppen a Fertő-tó partján található, gyerekeknek és felnőtteknek is izgalmas Mesepark (Familypark Neusiedlersee) meglátogatására is.
Az utalvány 2013 november 23-ig érvényes és szabadon átruházható, ajándéknak is kiváló.
Foglalás az utalvány számának megadásával közvetlenül a hotelnél, e-mailben vagy telefonon történik.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
Nyertes licit esetén kérem, hogy a termék árát 5 napon belül szíveskedjen kiegyenlíteni. Az összeg beérkezését követően az utalványt e-mailben (pdf-fájl) küldöm meg.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-07 20:45
. BURGENLAND - FERTŐ TÓ PANNONIA HOTEL**** 4 NAP - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése