2011. július 31., vasárnap

Calvino, Italo: Eleink - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! EleinkA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
Italo Calvino lazán összefüggő trilógiája szerzője fő műve, egyúttal a világirodalom kiemelkedő klasszikus értéke. A Nagy Károly császár korában játszódó A nem létező lovag hőse, a hófehér páncélos Agilulfo saját bevallása szerint nem létezik, ennek ellenére a harcban tevékeny és tettre kész társaival, az apja halálát megbosszulni akaró Raimbaud-val, fegyverhordozójával, a lusta Gurduluval és az elbeszélővel, az amazon, majd apáca Bradamante-tel együtt. A Kettészelt őrgróf fantasztikus történet, rokonságban a késő középkori bolondirodalommal és a szürrealizmussal is, ám tejesen önálló és egészen egyéni irodalmi produkció. Hőse, a Münchausen-rokon Medardo di Terralba őrgróf egy szál karrdal rohan neki egy török ágyúnaka lövéstől kettészakad, méghozzá egy jóságos és egy gonosz félre. A két fél őrgróf a regényen végig következetesen jót és gonoszat cselekszik, míg végül a két fél párbajra kel egymással (természetesen nő van a dologban), és a párbaj következtében egybeforr, ami sokáig szét volt választva. A famászó báró, Cosimo Piovasco di Rondo öccsének tanúsága szerint 1767-ben tizenkét éves korábban mászott fel dacból és engedetlenségből egy fára. Azontúl kizárólag ott élt, tanult, szerelmeskedett, itt háborúzott a francia jakobinusok mellett. Az író az első történettel a létezés keresését, a másodikkal a társadalom csonkító törekvései közepette a teljesség igényét akarta kifejezni. A szabadság keresésének harmadik lehetőségét, a vállalt egyéni életelv következetes végrehajtását a famászó báró élettörténete példázza. - Az írói erényekben kiváló kötet, humoros, káprázatosan szellemes, kacagtató, de egyúttal igen mély értelmű, remek prózaalkotás. Minden olvasónak ajánlható. A magyar kiadása először 1964-ben, utoljára pedig 1980-ban jelent meg az Európai Kiadó gondozásban. ISBN: 978-963-07-8947-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 940 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 05:55
. Calvino, Italo: Eleink - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése