2011. július 28., csütörtök

HAUSEL SÁNDOR: Mikszáth kora - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Mikszáth kora : dokumentumok Nógrád megye 1867-1914 közötti történetéhezA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
A dualizmus korabeli Nógrád vármegye történetéből ad érdekes ízelítőt a megyei levéltár gondozásában megjelent dokumentumgyűjtemény. A kötet megszületését elősegítette a Nemzeti Kulturális Alap által meghirdetett, az 1867-1914 közötti magyarországi polgárosodás bemutatását célzó pályázat, de a korszak forrásaiból való korszerű szemléletű válogatás megjelentetése egyébként is évtizedek óta esedékes volt. A boldog békeidők hangulatát megidéző írások sorában találhatunk vármegyei közgyűlési határozatokat, hivatali kérvényeket, utasításokat, összeírásokat, különböző alkalmakkor elhangzott beszédeket, jelentéseket, pártprogramokat, újságcikkeket, de olyan érdekességek is helyet kaptak a válogatásban, mint a pártok hívei között az 1868-as országgyűlési választások előtt kitört verekedésről szóló beszámoló, vagy éppen a losonci bordélyház házirendje 1880-ból. Bár Mikszáth Kálmánról a kötetben csupán egy dokumentum szól, nem csak képletesen, hanem valóságosan is az ő korának Palócföldje elevenedik meg a lapokon, ahol a gazdasági és technikai fejlődés, a polgárosodás eredményei mellett a falusi kisemberek perpatvarai, a politikai svindlik és a nemzetiségi problémák is a mindennapokhoz tartoztak. A lábjegyzetekkel ellátott, fekete-fehér képekkel illusztrált kötetet személy- és helynévmutató zárja. ISBN: 978-963-7243-02-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 175 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 18:34
. HAUSEL SÁNDOR: Mikszáth kora - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése